Pasca

Photobucket


Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri cu zahar
- 100 g unt
- 3 linguri cu varf de faina
- 2 zahar vanilinat
- 500 g branza de vaci
- 1 lamaie
- 1/2 pachetel praf de copt
- 100 g stafide
- rom sau coniac
Am spalat stafidele cu apa calda si apoi le-am pus in coniac ca sa se mai umfle putin si sa fie mai gustoase

cele 6 galbenusuri le-am mixat cu 6 linguri de zahar + 2 pachetele zahar vanilinat + 100 g unt

apoi am adaugat branza de vaci si am renuntat la mixer, de aici amestec cu spatula., + faina

+ praful de copt stins in zeama de lamaie + coaja de la lamaie

si albusurile batute spuma + stafidele (pe care le-am scurs si le-am dat prin faina, ca sa nu se lase toate la baza prajiturii)

dupa care am turnat compozitia intr-un vas yena - uns foarte bine cu unt - si am dat la cupotor la foc mediu pana se rumeneste

am pudrat cu zahar...nu este foarte aspectuoasa, dar gustul este absolut minunat ! Am stors si niste portocale + grepfruit si am aruncat niste cuburi de gheata in carafa !

Pofta buna !

Photobucket


Photobucket