Ingrediente:
- rasol de vita
- ceapa
- sare
- delikat
- piper boabe
- foi dafin
- ardei gras
- morcovi
- cartofi
- fasole verde
- smantana
- cascaval ras
- patrunjel
- rasol de vita
- ceapa
- sare
- delikat
- piper boabe
- foi dafin
- ardei gras
- morcovi
- cartofi
- fasole verde
- smantana
- cascaval ras
- patrunjel
Am spalat bine carnea si am pus-o la fiert, in oala minune, cu ceapa, delikat, piper boabe, sare, foi dafin si ardei gras. Apoi am strecurat si am aruncat legumele, iar in supa am adaugat iar carnea (fara os) impreuna cu cartofii + morcovii si fasolea, am potrivit de sare si am lasat sa fiarba la foc mic. Intre timp am facut un sos din smanatana + sare + cascaval ras + supa, l-am pus pe foc, cat sa dea un clocot,apoi am adaugat patrunjel.
Asta-i tot, am pus carnea si legumele pe un platou le-am stropit cu sos si am presarat patrunjel. Nu ma asteptam sa fie o masa atat de gustoasa si usoara.
Asta-i tot, am pus carnea si legumele pe un platou le-am stropit cu sos si am presarat patrunjel. Nu ma asteptam sa fie o masa atat de gustoasa si usoara.