Ingrediente:
- 4 oua
- 200 g zahar
- 200 g faina
- 70 g ulei
- 1 lgr praf de copt
- 1 lamaie
- un praf de sare sare
- 4 oua
- 200 g zahar
- 200 g faina
- 70 g ulei
- 1 lgr praf de copt
- 1 lamaie
- un praf de sare sare
- esenta de vanilie
Se bat spuma albusurile cu zaharul si spre final se toarna praful de copt stins in zeama de lamaie. Separat se amesteca galbenusurile, presarate cu sare, cu uleiul si se toarna peste albusuri. Se adauga faina si la urma esenta de vanilie. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptor, la foc mare, pentru 3 min. Se scoate tava se pun prunele si se baga iar la cuptor, la foc moderat pana incepe sa se aureasca. Se scoate, se pudreaza cu zahar, cat este calda.
Pofta buna !!
Se bat spuma albusurile cu zaharul si spre final se toarna praful de copt stins in zeama de lamaie. Separat se amesteca galbenusurile, presarate cu sare, cu uleiul si se toarna peste albusuri. Se adauga faina si la urma esenta de vanilie. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptor, la foc mare, pentru 3 min. Se scoate tava se pun prunele si se baga iar la cuptor, la foc moderat pana incepe sa se aureasca. Se scoate, se pudreaza cu zahar, cat este calda.
Pofta buna !!