Ciuperci umplute ”Filled Mushrooms”

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ingrediente/Ingredients:
- ciuperci/mushrooms
- ceapa/onion
- ou/egg
- cascaval/pressed chesse
- sare/salt
- piper/pepper
- vin alb/white wine
- marar/dill
- pesmet/bread crumbs

am primit, de la o colega, niste bomboane haioase si m-am gandit sa le ”integrez” si pe ele....

Se desfac ciupercile, adica scoatem piciorusele si le spalam foarte bine. Alegem palariile mai frumoase si mai mari Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket(nu ca ale mele, dar eu n-am gasit unele mai ca lumea, cand m-am hotarat sa le confectionez)./ Gently twist stems from mushrooms.

Hop......inca o ciuperca ratacita

Tocam marunt piciorusele + ceapa si le calim putin, apoi adaugam vinul si lasam sa scada/fry gently finely chopped onion + stems, then add the wine and let it drain

Punem pesmetul, sa se lege bine compozitia/add the bred crumbs

Mararul tocat/minced dill

Batem bine un ou si il turnam peste compozitie, dupa ce am stins focul, potrivim de sare si piper/turn off the stove and add the beeaten egg + pepper + salt

Asezam palariile intr-o tava, unsa cu putin ulei si le umplem ..cu gustoasa compozitie/Stuff mushroom caps.

Le acoperim cu cascaval ras, cu darnicie si apasam putin ca se se fixeze pe umplutura/cover with grated pressed chesse

Asa arata si acum la cuptor cu ele pana se rumenesc/put it in the oven....

et voila !
Se pot manca in picioare TOATE, in 5 minute fara probleme.....