Foccacia cu vinete

Ingrediente:- 250 g. faina
- 2 ¼ lgr. drojdie uscata
- 1 lgr. sare
- ½ lgr. zahar
- 180 ml. lapte
- 1 lg. ulei de msaline

- 1 vanata mica taiata felii
- sare (de presarat pe vinete)
- ulei (pentru uns aluatul)
- cascaval ras
- busuioc
- cateva picaturi de sos iute
Aluatul l-am pregatit in masina de paine. L-am intins in forma si l-am uns cu ulei de masline. Vinetele taiate felii, le-am presarat cu sare si le-am lasat pentru 30 min. la scurs, apoi cu servete de hartie le-am sters bine, am avut grija sa fie cat mai uscate. Am presarat cascaval ras peste aluat, apoi am asezat feliile de vanata, am presarat busuioc uscat
si cateva picaturi de sos iute si apoi inca un strat de cascaval. Am lasat tava, pentru 30 min. la cald sa creasca aluatul si apoi am bagat la cuptor. Cand incepe sa se rumeneasca este gata !!
Pofta buna !!