Cordon bleu de porc

Ingrediente:
- cotlet de porc
- sunca
- 2 oua
- cascaval afumat
- 1 lingura faina
- pesmet
Se bat bine bucatile de carne, peste, se pune o bucata de sunca si apoi una de cascaval. Eu am mai facut un experiment (nu am pozat) si am pus peste cascaval si o feliuta de branza topita....mmmmm a iesit si mai bun !! In prima faza am indoit bucata de carne de la jumatate, apoi m-am gandit sa o rulez putin, ca sa vad diferenta, avand in vedere ca este prima data cand fac cordon bleu. Am facut o maia din 2 oua + 1 lingura de faina si a am introdus snitelele apoi le-am tavalit bine de tot prin pesmet

si le-am pus la prajit. Dupa cum se poate vedea in fotografie, snitelul rulat a iesit mult mai bine decat cel indoit, asa ca de acum incolo doar asa se va presta

si in detaliu (ca e tare dragalas, nu?), ba chiar l-am taiat si felii !
Pofta buna !