Ingrediente:
- 1 l lapte dulce
- 1 praf de sare
- 500 g zahar
- 2 linguri sos caramel, reteta aici Sos caramel
- 600 g nuci tocate
- foi de napolitane
Se fierbe laptele cu zaharul si praful de sare, pana scade la jumatate, apoi se adauga sosul caramel (e optional, dar pentru ca aveam gata facut m-am gandit ca o sa-i dea o aroma si mai placuta) si se adauga nucile tocate (nu prea marunt). Compozitia fierbinte se intinde intre foi si apoi se pune deasupra o greutate, adica se preseaza foarte bine si se lasa cateva ore. Se taie in forma dorita si se mananca intr-o secunda.
- 1 l lapte dulce
- 1 praf de sare
- 500 g zahar
- 2 linguri sos caramel, reteta aici Sos caramel
- 600 g nuci tocate
- foi de napolitane
Se fierbe laptele cu zaharul si praful de sare, pana scade la jumatate, apoi se adauga sosul caramel (e optional, dar pentru ca aveam gata facut m-am gandit ca o sa-i dea o aroma si mai placuta) si se adauga nucile tocate (nu prea marunt). Compozitia fierbinte se intinde intre foi si apoi se pune deasupra o greutate, adica se preseaza foarte bine si se lasa cateva ore. Se taie in forma dorita si se mananca intr-o secunda.