Da, doar atat boia iute, dar facuta in casa !
Am avut un ardei in ghiveci si am strans recolta. Pentru ca nu prea mancam iute, recunosc ca i-am lasat in pomisor pana pe la la sfarsitul lunii octombrie si apoi i-am cules, i-am mai lasat si in casa sa se usuce si acum le-a venit randul sa-i maruntesc.
i-am sters bine de praf, i-am curatat de codite si hop cu ei in rasnita de cafea......
Am avut un ardei in ghiveci si am strans recolta. Pentru ca nu prea mancam iute, recunosc ca i-am lasat in pomisor pana pe la la sfarsitul lunii octombrie si apoi i-am cules, i-am mai lasat si in casa sa se usuce si acum le-a venit randul sa-i maruntesc.
i-am sters bine de praf, i-am curatat de codite si hop cu ei in rasnita de cafea......
gata, boia naturala 100 %, miroase frumos, dar nu prea de aproape.....ca vai de nasul nostru, are o culoare minunata, cum nu am vazut la nici o boia din comert...oare de ce? nu am vrut sa fie nici prea fina - praf, asa mi se pare mai rustica
Hapciu !