![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqKw_h670QlqCMidmHP3ltY2lD3s7HlIz_RJpTIR_z_eDi_GzWZMpLuOJxfwTiRCWFAmd8OgJBJkmuhoWFgGbUK432JwGkvOnBD3_MMEP6oidUkEzo-MTl-GojB_iBxksxJ1HtC35TaFzU/s400/sus.jpg)
- 170 g zahar
- 170 g unt rece
- 1 ou
- 1 galbenus
- 2 lgr. coaja rasa lamaie
- ½ lgr. praf de copt
- ¼ lgr. sare
- 1 lgr. scortisoara
- 1 ½ lgr. esenta vanilie
- gem
Din ingredientele de mai sus, se face un aluat care se lasa la rece pentru 30 min. Se intinde o foaie (aprox. 5 mm grosime) si se taie in formele dorite...avand in vedere ca sarbatorile iernii bat la usa, am ales sa fac cativa braduti si stelute.