Zodiacul Chinezesc - Anul Soarecelui (de pamant)

7 Februarie 2008 - 25 Januarie 2009
Anul Soarecelui este un an al belsugului, plin de perspective si de ocazii favorabile pentru toate semnele zodiacale, intrucat Soarecele aduce bogatia. Este un an al racelii si intunericului iernii care, pe langa soarele victoriei prezinta un revers de moneda ce poate penaliza grav pe cei care se vor arunca orbeste in diversele activitati ale vietii. Deci, nu riscati daca nu este necesar.
Este un an in care nu au loc evenimente explozive sau catastrofe, linistit Photobucketsi benefic, in care se acumuleaza bogatii, in care averile se fac fara prea mari batai de cap, un an favorabil pentru speculatii de piata (in general ale marfurilor), favorabil relansarii sau consolidarii economice indiferent de nivelul studiat, un an al investitiilor pe termen lung (in special pentru a crea un stoc de rezerva pentru anii sterili ce pot urma.
Partea Yin a anului Soarecelui este legata in special de starile de tensiune ce pot fi create pe parcursul activitatilor. Astfel, pentru cei care forteaza prea mult "rata" acumularilor ce sunt oricum generos oferite de acest an pot ajunge fie la dezechilibre financiare (cu necazuri de rigoare fie pe moment fie mai tarziu), fie ajung sa fie atrasi de "dark side of the force" care atunci cand a pus stapanire nu mai cedeaza. In rest trebuie evitate certurile deoarece chiar si micile discutii pot aduce necazuri mai devreme sau mai tarziu. Situatiile de criza, atunci cand apar, pot fi rezolvate usor.
Nu uitati ca nu este important sa gasesti vinovatul Photobucketci sa rezolvi problema si apoi daca nu poti altfel, avand atat problema rezolvata cat si vinovatul in mana, sa il pedepsiti sau sa il indreptati. Chiar daca este un an in care se vor gasi solutii la diverse situatii de criza nu trebuie sa fortati.
In acest an va trebui sa ne ferim de oamenii care nu prezinta incredere si de barfe.
Sobolanul este un oportunist, inclinat intotdeauna catre specula si ii plac mult chilipirurile.
Un an al şoarecelui înseamnă muncă multă, activitate şi înnoire. Este un an bun pentru o nouă slujbă, pentru căsătorie, pentru lansarea de produse sau pentru orice fel de început. Oportunităţile le vor surâde celor bine pregătiţi şi plini de resurse. Cea mai bună cale spre succes, într-un an al şoarecelui, este răbdarea.
Anul Şoareceluiva fi marcat de creşteri de preţ, dar pe plan mondial va avea loc un adevărat boom economic. Va fi un an favorabil afacerilor şi acumulării de bogăţii. De asemenea, este un an bun pentru investiţii pe termen lung, pentru proiecte de amploare.
Anul 2008 va fi favorabil luptelor pentru putere, prin urmare este indicat să ne ferim de oameni care nu prezintă încredere.
Se spune că oamenii născuţi în Anul Şoarecelui sunt realişti, fermecători, ambiţioşi şi inventivi. Au un foarte dezvoltat simţ al afacerilor. Economi şi zgârciţi, nu sunt dispuşi să plătească prea mult pentru nimic. Sunt devotaţi familiei şi mai ales copiilor. Iuţi la mânie şi pasionali, sunt capabili de emoţii puternice, în ciuda faptului că uneori pot părea sobri.

A Mouse Year is a time of hard work, activity, and renewal. This is a good year to begin a new job, get married, launch a product or make a fresh start. Ventures begun now may not yield fast returns, but opportunities will come for people who are well prepared and resourceful. The best way for you to succeed is to be patient, Photobucketlet things develop slowly, and make the most of every opening you can find. People born in an Earth Mouse are said to be logical realists, shrewd, charming, ambitious, and inventive. Of course, the entire horoscope must be considered when making any personality assessment.
In Chinese, the Mouse is respected and considered a courageous, enterprising person. People born in the Year of Mouse are clever and bright, sociable and family-minded. They have broad interests and strong ability in adapting to the environment and able to react adequately to any changes.
They are gifted in many ways and have an easy going manner. They are active and pleasant, tactful and fantastic, and are able to grasp opportunities. They seem to have interests in everything and hope to participate in doing it and usually do it very well.

Happy New Year ! Photobucket
Photobucket
predictii in detaliu pentru fiecare http://www.fengshuiweb.co.uk/advice/chineseanimalpredictions2008.htm